Diane Carey: DNS-háború

DNS-háborúDiane Carey írta, és itthon a Szukits kiadónál jelent meg a DNS-háború című, 308 oldalas könyv, mely az Aliens sorozat egyik kötete.
A paradicsomi Rosamond 6 nevű bolygóra érkezik egy teherszállító űrhajó, hogy kimentse a planétán dolgozó kutatócsoportot és hogy utána méregtüskéket lövöldöző robotokkal irtsa ki a nem őshonos élőlényeket. Ugyanis az itt dolgozó tudósok a xenokat tanulmányozzák több kevesebb sikerrel. Ezek a xenomorfok nem mások, mint az alienek. A mentő csapat tagjai között ott van Rory is, a rendőr nyomozó, aki a törvényt képviseli, és akinek a jóváhagyására szükség van a robotok elindításához. Az eseményeket némiképp bonyolítja, hogy Rory édesanyja a híres-neves tudósasszony, a kutatók vezetőnője, aki egész különösképpen képzeli el csoportja tudományos munkásságát.
Az eseménydús regényben egymást követik a kirohanások és berohanások, hőseinknek nem egyszer kell szembenézniük a Halállal, de végül az alienek és az emberek is szenvednek veszteségeket. A történetből megtudhatunk pár érdekes dolgot az alienek életéről, szokásairól, és a tudósok túlélésük érdekében tett technikai újításairól is. Minden tekintetben kellemes kikapcsolódást nyújt ez a könyv az alienek szerelmeseinek, és természetesen mindenki másnak.

by hadiosveny

Reklámok

0 Responses to “Diane Carey: DNS-háború”  1. Vélemény?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s
Twitter

RSS

rss

Add to Google

Szavazás

PageRank modul

Google Pagerank, SEO tools

Blog Stats

  • 98,192 hits

StatCounter

ingyenes webstatisztika
Reklámok

%d blogger ezt kedveli: